Yökirjasto, Kannustajat, Valoa! Ljus!

Yökirjasto, Kannustajat, Valoa! Ljus!

Yökirjasto

Kuvataidekoulu on mukana Yökirjasto-tapahtumassa Vihdin pääkirjastossa Nummelassa perjantaina 4.11.2022 klo 17-21. Kirjastossa on esillä kuvisoppilaiden töitä ja voit  osallistua Kuviksen valomaalaustyöpajaan. Tapahtumassa on myös paljon muuta jännittävää!  

Koko perheen tapahtuma pääkirjastossa, Nummelassa pe 4.11. klo 17-21.
Suositusikä 3-9-vuotiaat, mutta kaikki jännityksen ystävät toki tervetulleita! Tapahtuma on maksuton.

Suur-Seudun Osuuskaupan Kannustajat-äänestys 2022

Vihdin kuvataidekoulu on mukana Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n Kannustajat –ohjelmassa, jonka kautta SSO ohjaa sponsorointitukea paikallisille yhdistyksille. Jos olet SSO:n asiakasomistaja, käythän äänestämässä Vihdin kuvataidekoulua, KIITOS! Äänestämään pääset, jos olet antanut SSO-asiakasrekisteriin sähköpostisoitteesi. Äänestys päättyy 30.10.2022.

Valoa! Ljus!

Vihdin kuvataidekoulu järjestää maanantaina 21.11. klo 17 – 19 Valoa! Ljus! -valotaidetapahtuman Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi. Koulun viereiseen Aatteenpuistoon luodaan oppilaiden teoksista valotaidepolku, jonka osaksi ripustetaan myös Nummela Art Nightissa paljon ihailua saanut perhospilvi. Tapahtuma päättää kuvataidekoulun 35 -vuotisjuhlavuoden tapahtumien sarjan ja tämän kunniaksi myös koulun ikkunat täytetään hehkuvalla UV-valotaiteella.

Valoa! Ljus! on koko perheen tapahtuma, joka tuo iloa ja väriä pimenevän syksyn keskelle. Tapahtumassa Vihdin kuvataidekoulun kannatusyhdistys ry myy myös pientä suolaista syötävää ja lämmintä mehua, joten kannattaa varata käteistä mukaan (myös MobilePay käy). Huom. Tapahtuman aikana koulun piha-alueelle ei voi pysäköidä, joten jätäthän auton lähistön parkkipaikoille.