Lyhytkurssit

Vihdin kuvataidekoulu tarjoaa vuosittain vaihtuvia lyhyitä taidekursseja lukuvuoden aikana. Yleensä nämä lyhytkurssit ja projektit sijoittuvat loma-aikoihin (syysloma, talviloma, kesäloma), mutta joskus kursseja järjestetään myös viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Lukuvuoden lyhytkursseista ja projekteista ilmoitetaan koulun nettisivuilla.

Paikka: Vihdin kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela

Ilmoittautumiset: Viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua https://vihdinkuvis.eepos.fi

Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan ja tarvittavat työvälineet saa koululta.

Kursseille voivat osallistua kaikki halukkaat, myös Kuvataidekoulun ulkopuoliset oppilaat. Yleensä ilmoitamme ikähaitarin, jolle kurssi on suunnattu.

Syyslomakurssit lokakuussa  2020

Kuviksella on tänä syksynä tarjolla kolme erilaista syyslomakurssia maanantai-keskiviikko 12.-14.10. Kursseille voi osallistua, vaikkei olisikaan Kuvataidekoulun vakituinen oppilas.

Osallistujamäärä: min 7, max 12 oppilasta. Hinta kaikilla kursseilla 70 e / oppilas. Ilmoittautuminen päättyy 4.10.2020.

Lasi- ja emalikorupaja

ma-ke 12.-14.10. klo 11-14
minimi-ikä 12 vuotta, ei yläikärajaa!
Opettaja: Mari Lajunen
Vihdin Kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela, Keramiikkaluokka

Lasi- ja emalikorupajassa suunnittelemme ja valmistamme pieniä koruja, esimerkiksi riipuksia tai korviksia, lasinsulatustekniikalla sekä emaloimalla. Materiaalit kuuluvat hintaan. Pajaan voivat osallistua myös vanhemmat, jolloin molemmat ilmoittautuvat.

Mosaiikkipaja

ma-ke 12.-14.10. klo 10-13
9-17 -vuotiaille
Opettaja: Kati Koivula
Vihdin Kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela, Maalausluokka

Mosaiikkipajassa käymme läpi mosaiikin valmistuksen perusteet ja eri vaiheet suunnittelusta saumaamiseen. Osallistujat voivat itse valita missä muodossa haluavat toteuttaa oman mosaiikkityönsä, esim. taulupohjalle tai käyttöesineenä. Työmateriaalina ovat pääasiassa värikkäät keraamiset laatat.

Piirustuspaja eläinrakkaille

ma-ke 12.-14.10. klo 10-13
7 – 12 -vuotiaille
Opettaja: Piia Pöntinen
Vihdin Kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela, Grafiikan luokka

Eläinrakkaiden piirustuspajassa kokeilemme erilaisia piirtimiä ja piirustustekniikoita syventyen monien kuvislaisten lempiaiheeseen: kaiken karvaisiin eläimiin!