Lyhytkurssit

Vihdin kuvataidekoulu tarjoaa vuosittain vaihtuvia lyhyitä taidekursseja lukuvuoden aikana. Yleensä nämä lyhytkurssit ja projektit sijoittuvat loma-aikoihin (syysloma, talviloma, kesäloma), mutta joskus kursseja järjestetään myös viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Lukuvuoden lyhytkursseista ja projekteista ilmoitetaan koulun nettisivuilla.

Paikka: Vihdin kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela

Ilmoittautumiset: Viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua
puh. 050 4118055 (lukukausien aikana ma-to klo 9.30-14.30) tai sähköposti toimisto(at)vihdinkuvataidekoulu.fi
Sähköposti-ilmoittautumisessa mainitse oppilaan nimi ja osoite, sekä (aikuisen) puhelinnumero mahdollisia yhteydenottoja varten.

Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan ja tarvittavat työvälineet saa koululta.

Kursseille voivat osallistua kaikki halukkaat, myös Kuvataidekoulun ulkopuoliset oppilaat. Yleensä ilmoitamme ikähaitarin, jolle kurssi on suunnattu.