Lyhytkurssit

Vihdin kuvataidekoulu tarjoaa vuosittain vaihtuvia lyhyitä taidekursseja lukuvuoden aikana. Yleensä nämä lyhytkurssit ja projektit sijoittuvat loma-aikoihin (syysloma, talviloma, kesäloma), mutta joskus kursseja järjestetään myös viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Lukuvuoden lyhytkursseista ja projekteista ilmoitetaan koulun nettisivuilla.

Paikka: Vihdin kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela

Ilmoittautumiset: Viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua
puh. 050 4118055 (lukukausien aikana ma-to klo 9.30-14.30) tai sähköposti toimisto(at)vihdinkuvataidekoulu.fi
Sähköposti-ilmoittautumisessa mainitse oppilaan nimi ja osoite, sekä (aikuisen) puhelinnumero mahdollisia yhteydenottoja varten.

Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan ja tarvittavat työvälineet saa koululta.

Kursseille voivat osallistua kaikki halukkaat, myös Kuvataidekoulun ulkopuoliset oppilaat. Yleensä ilmoitamme ikähaitarin, jolle kurssi on suunnattu.

Talvilomalla, vko 8 / 2020

Käyttökeramiikkaa käsinrakentamalla
===================================

Valmistamme kurssilla kodin käyttöesineitä, kuten kannellisen rasian ja kukkaruukun. Tekniikkoina käytämme makkaratekniikkaa ja levytekniikkaa. Opimme erilaisia viimeistely- ja koristelutekniikoita. Innoituksena tutustumme keramiikan historiaan ja nykytekijöihin.

Aika: ma-ke 17.-19.2.2020 klo 10-13
Kenelle: 10-18 -vuotiaille, kurssi sopii sekä aloittelijoille että jo edistyneemmille.
Opettaja: Hanna Seppänen
Hinta: 60 €

Vihdin kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela

Ilmoittautumiset sähköpostilla toimisto ( at ) vihdinkuvataidekoulu.fi tai soittamalla 0504118055.

Tanssiopisto Vinhan ja Vihdin kuvataidekoulun TanssiAnimaatio -kurssi

Vihti, Nummela:
Ma-Ke 17.-19.2.2020 klo 10-14

Hinta: 50 € / oppilas

TanssiAnimaatio -kurssi on 7-11 -vuotiaiden tanssianimaation tekemiseen painottuva taidekurssi Nummelassa.

Taiteidenvälisellä kurssilla yhdistetään tanssia ja mediataiteita, ja ilmoittautuessa tulee valita kurssin taidepainotusalueeksi joko mediataide tai tanssi.

Kurssilla sukelletaan animaation maailmaan käyttämällä mm. green screen ja valomaalaus -tekniikoita sekä kokeilemalla tanssiakrobatian alkeita ja tutustumalla tanssin lisäksi sirkuksen eri osa-alueisiin. Kurssilaiset pääsevät itse vaikuttamaan tanssianimaation suunnitteluun ja toteutukseen.

Media- ja kuvataidepainotuspaikkoja on yhteensä 10 ja tanssitaidepainotuspaikkoja on 15.
Opettajina toimivat tanssiopisto Vinhasta Aino Purhonen ja Vihdin kuvataidekoululta Mette Lagerstam.

Leiripäivinä oppilaille tarjotaan lounas.

Leiri pidetään kuvataidekoulun (Voimapolku 3, 03100 Nummela) ja Vihdin Työväentalo Rientolan (Pisteenkaari 3, 03100 Nummela) tiloissa.

Ilmoittautuminen 7.2.2020 mennessä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/tanssianimaatio2020

Leirimaksut laskutetaan leirin alettua kahden viikon maksuajalla. Maksuista ei myönnetä poissaoloalennuksia. Leiripaikan voi peruuttaa maksutta ma 10.2. klo 12 mennessä. Tämän jälkeen perutusta leiripaikasta veloitamme puolikkaan maksun.

Helmikuu

Taidegrafiikan vedostuskurssi aikuisille

1.-2.2.2020
Lauantaina klo 10-14
Sunnuntaina klo 10-14

Opettaja: Ilma Ylirotu
Kurssimaksu: 60 €

Vedostuskurssi on taidegrafiikan jatkokurssi. Vedostuskurssilla vaaditaan oma valmis kuparilaatta/laatat!

Kurssilla vedostetaan prässiä käyttäen ja opitaan syväpainografiikan vedostamisen menetelmät ja merkitsemiset. Paperit ja värit sisältyvät hintaan.
Kurssi järjestetään Vihdin Kuvataidekoululla (Voimapolku 3, 03100 Nummela).
Hinta 60 € sisältää kaikki materiaalikulut.

Kurssille otetaan max. 8 osallistujaa.