Lyhytkurssit

Vihdin kuvataidekoulu tarjoaa vuosittain vaihtuvia lyhyitä taidekursseja lukuvuoden aikana. Yleensä nämä lyhytkurssit ja projektit sijoittuvat loma-aikoihin (syysloma, talviloma, kesäloma), mutta joskus kursseja järjestetään myös viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Lukuvuoden lyhytkursseista ja projekteista ilmoitetaan koulun nettisivuilla.

Paikka: Vihdin kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela

Ilmoittautumiset: Viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua
puh. 050 4118055 (lukukausien aikana ma-to klo 9.30-14.30) tai sähköposti toimisto(at)vihdinkuvataidekoulu.fi
Sähköposti-ilmoittautumisessa mainitse oppilaan nimi ja osoite, sekä (aikuisen) puhelinnumero mahdollisia yhteydenottoja varten.

Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan ja tarvittavat työvälineet saa koululta.

Kursseille voivat osallistua kaikki halukkaat, myös Kuvataidekoulun ulkopuoliset oppilaat. Yleensä ilmoitamme ikähaitarin, jolle kurssi on suunnattu.

Elokuussa  2020

Kesä-heinäkuussa emme järjestä kesäkursseja, mutta elokuussa niitä on tarjolla kolme! Näille lyhytkursseille voivat ilmoittautua kaikki halukkaat, myös Kuvataidekoulun ulkopuoliset oppilaat. Kursseilla huolehdimme hygieniasta, pyrimme käyttämään henkilökohtaisia välineitä ja keksimään keinoja turvavälien säilyttämiseksi.

Kesäkursseille ilmoittaudutaan kuviksen sähköpostiin  toimisto(at)vihdinkuvataidekoulu.fi 26.7.2020 mennessä.

Ilmoittautumisessa mainitse oppilaan nimi ja osoite, sekä (aikuisen) puhelinnumero mahdollisia yhteydenottoja varten. Jos kurssille ei ole riittävästi osallistujia (min 7), kurssi perutaan maanantaina 27.7. sähköpostitse, siis henkilölle, joka on ilmoittautumisen tehnyt.

Kurssit ovat:

Ympäristötaidetta ja 3D-skannausta
ma-to 3.-6.8.2020 klo 10-13
10-16-vuotiaille

Kuviksen kesäleiri, jossa tehdään tila- ja ympäristötaidetta. Sisältää saven muovailua, luonnonmateriaalien hyödyntämistä sekä muita tekniikoita oppilaan kiinnostuksen mukaan. Kurssilla opetellaan myös skannaamaan teoskokonaisuudet digitaalisiksi 3D-malleiksi.

Opettaja: Tommi Sandberg
Hinta: 70€

Aurinkografiikkaa
ma-ke 3.-5.8.2020 klo 10-13
8-12-vuotiaille

Kuviksen kesäleiri, jossa sisällä tehtävän perinteisen grafiikan lisäksi kokeillaan ulkona syanotypiavedostamista (myrkytön aurinkografiikka) ja suurten saippuakuplien tekemistä.

Opettaja: Kerttu Sallinen
Hinta: 70€

Kiinalainen maisemamaalaus
ma-to 3.-6.8.2020 klo 16-19
Työpajaikäiset ja aikuiset

Kurssilla tutustutaan perinteiseen kiinalaiseen maisemamaalaukseen ja harjoitellaan riisipaperille maalaamista. Erikoismateriaalit sisältyvät kurssin hintaan.

Opettaja: Kati Koivula
Hinta: 80€