Lyhytkurssit

Vihdin kuvataidekoulu tarjoaa vuosittain vaihtuvia lyhyitä taidekursseja lukuvuoden aikana. Yleensä nämä lyhytkurssit ja projektit sijoittuvat loma-aikoihin (syysloma, talviloma, kesäloma), mutta joskus kursseja järjestetään myös viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Lukuvuoden lyhytkursseista ja projekteista ilmoitetaan koulun nettisivuilla.

Paikka: Vihdin kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela
Ilmoittautumiset: https://vihdinkuvis.eepos.fi
Viimeinen ilmoittautumispäivä ilmoitetaan kurssin yhteydessä, yleensä ilmoittautuminen päättyy noin viikkoa ennen kurssin alkua.
Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan ja tarvittavat työvälineet saa koululta.
Lyhytkursseille voivat osallistua kaikki halukkaat, myös Kuvataidekoulun ulkopuoliset oppilaat.
Yleensä ilmoitamme ikähaitarin, jolle kurssi on suunnattu.

.

Talvilomakurssit 2023

Järjestämme Kuviksella maanantai-keskiviikko 20.2. – 22.2.2023 kolme eri talvilomakurssia.
Hinta jokaisella kurssilla on 80 euroa/oppilas, osallistujaminimi 7 oppilasta.
Kursseille ilmoittaudutaan 15.2.2023 mennessä os https://vihdinkuvis.eepos.fi/#/forms

Myös Kuvataidekoulun ulkopuoliset ovat tervetulleita!

1. Talvilomakuvis 7 – 12 -vuotiaille

ma – ke 20.2. – 22.2.2023  klo 10 – 13
opettaja  Mirva Paastela

Lomakuviksessa talviloma alkaa luovasti hauskojen kuvistehtävien parissa. Kurssilla työskennellään monipuolisesti kuvataiteen eri tekniikoin: piirretään, maalataan ja tehdään savitöitä. Esimerkiksi kurssilla taiteillaan aarrekartta, johon koristellaan salaviestejä näkymättömällä musteella – mitenhän salaisuudet saadaan näkyviin? Oppilaat pääsevät myös eläytymään ”karkkitehdeiksi” – nyt syntyy takuulla makeita lopputuloksia! Tervetuloa rentoon lomakuvikseen!

2. Pelintekopaja 8 – 12 -vuotiaille – sopii sekä vasta-alkajille että jatkajille

ma – ke 20.2. – 22.2.2023  klo 9.00 – 12.00
opettaja: Tommi Sandberg

Pelintekopajassa voit tutustua pelien tekemiseen tai oppia lisää ja kehitellä omaa peliprojektia opettajan ohjauksessa. Paja sopii siis sekä vasta-alkajille että jatkokurssiksi jo jonkin verran pelejä tehneille. Käytämme pelintekemisen alustana selainpohjaista Scratch-alustaa.

3. Digitaalinen piirtäminen yli 10 – vuotiaille

ma – ke 20.2. – 22.2.2023  klo 12.30 – 15.30
opettaja  Kerttu Sallinen

Digitaalisen piirtämisen kurssilla harjoitellaan piirtämistä ja maalaamista digitaalisesti piirtoalustalla ja piirto-ohjelmalla. Kurssilla perehdytään Krita-piirto-ohjelmaan ja se sopii sekä aloittelijoille että jo pidempään digitaalista kuvaa tehneille. Opettajan tehtäviä ja omia projekteja.