Lyhytkurssit

Vihdin kuvataidekoulu tarjoaa vuosittain vaihtuvia lyhyitä taidekursseja lukuvuoden aikana. Yleensä nämä lyhytkurssit ja projektit sijoittuvat loma-aikoihin (syysloma, talviloma, kesäloma), mutta joskus kursseja järjestetään myös viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Lukuvuoden lyhytkursseista ja projekteista ilmoitetaan koulun nettisivuilla.

Paikka: Vihdin kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela

Ilmoittautumiset: Viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua
puh. 050 4118055 (lukukausien aikana ma-to klo 9.30-14.30) tai sähköposti toimisto(at)vihdinkuvataidekoulu.fi
Sähköposti-ilmoittautumisessa mainitse oppilaan nimi ja osoite, sekä (aikuisen) puhelinnumero mahdollisia yhteydenottoja varten.

Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan ja tarvittavat työvälineet saa koululta.

Kursseille voivat osallistua kaikki halukkaat, myös Kuvataidekoulun ulkopuoliset oppilaat. Yleensä ilmoitamme ikähaitarin, jolle kurssi on suunnattu.

Talvilomakurssit 2019

Digitaalinen piirtäminen ja maalaaminen

ma-ke 18.2.-20.2.2019 klo 10-13
 .
Talvilomakurssilla tutustutaan piirtämiseen ja maalaamisen tietokoneella! Kuvataidekoululla on käytössä medialuokka ja tietokoneet, joissa on Krita, Photoshop Elements sekä piirtopöydät kaikille oppilaille.

Kurssi on suunnattu 12-17-vuotiaille digitaalisesta piirtämisestä kiinnostuneille nuorille. Kurssille voi tulla vaikka ei olisi koskaan käyttänyt piirtopöytää.

Kurssille mahtuu 9 oppilasta, minimi osallistujamäärä on 7. Opettajana kurssilla toimii kuvataideopettaja ja kuvataiteilija Iressa Taimisto. Iressan teoksiin voi tutustua täältä: http://iressataimisto.wixsite.com/iressataimisto/portfolio

Hinta: 70 €

Anatomia-piirustuskurssi

ma-ke 18.-20.2.2019 klo 12-15

Talviloman lyhytkurssilla piirretään anatomiakuvia, tutustutaan ihmisten ja eläinten mittasuhteisiin ja harjoitellaan luiden ja lihaksien piirtämistä.

Kurssi on suunnattu 9-17 -vuotiaille. Ei tarvitse osata piirtää, kurssilla harjoitellaan varjostamista, valoa, varjoa, muotoa ja pintaa, kaikkia piirtämisen perusteita. Jos haluat kehittyä piirtäjänä,  niin suosittelemme tätä kurssia.

Kurssille mahtuu 12 oppilasta, minimi osallistujamäärä 8. Opettajana kuvataideopettaja Piia Pöntinen.

Hinta: 60 €

Seikkailu-kuvista

ma-ke 18.-20.2.2019 klo 10-11.45

Talvilomalla järjestetään kuviskurssi kaikille seikkailumielisille lapsille. Kurssilla tutustutaan joka päivä uuteen taiteen tekemisen tekniikkaan kokeilemalla, leikkimällä ja tutkimalla.

Lyhytkurssi on tarkoitettu 5-7 -vuotiaille. Kurssilla ollaan myös ulkona (säävaraus). Seikkailun oppaana toimii kuvataideopettaja Kerttu Sallinen.

Hinta: 50 €

Aikuisten taidekurssit 4.3-13.5.2019 ma klo 18-20.15

* Maalauksen sekatekniikat (opettaja Tommi Hämäläinen) 4.3-25.3.2019
* Kuvanveisto (opettaja Tommi Sandberg) 1.4-15.4.2019
* Digitaalinen piirtäminen ja kuvankäsittely (opettaja Katja Uksila) 29.4-13.5.2019
.
Aikuisten taidekurssien hinta tulee olemaan 80€/kurssi. Jos ottaa kaksi kurssia, hinta on 150€ ja jos ottaa kolme, hinta on 220€.

Kesäkurssit 3.-5.6.2019

Digitaalinen piirtäminen ja kuvankäsittely (aikuiset)

Kesäkurssit 3.-6.6.2019

Mediatanssi-kurssi (yhteistyössä Tanssiopisto Vinhan kanssa)