Lyhytkurssit

Vihdin kuvataidekoulu tarjoaa vuosittain vaihtuvia lyhyitä taidekursseja lukuvuoden aikana. Yleensä nämä lyhytkurssit ja projektit sijoittuvat loma-aikoihin (syysloma, talviloma, kesäloma), mutta joskus kursseja järjestetään myös viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Lukuvuoden lyhytkursseista ja projekteista ilmoitetaan koulun nettisivuilla.

Paikka: Vihdin kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela

Ilmoittautumiset: Viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua
puh. 050 4118055 (lukukausien aikana ma-to klo 9.30-14.30) tai sähköposti toimisto(at)vihdinkuvataidekoulu.fi
Sähköposti-ilmoittautumisessa mainitse oppilaan nimi ja osoite, sekä (aikuisen) puhelinnumero mahdollisia yhteydenottoja varten.

Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan ja tarvittavat työvälineet saa koululta.

Kursseille voivat osallistua kaikki halukkaat, myös Kuvataidekoulun ulkopuoliset oppilaat. Yleensä ilmoitamme ikähaitarin, jolle kurssi on suunnattu.

Tanssielokuvakurssi on 11-15  -vuotiaiden lyhytelokuvan tekemiseen painottuva taidekurssi Nummelassa to-la 17.-19.10.2019 klo 10-14.

Kurssilla sukelletaan erilaisiin videokuvauksen, editoinnin ja tanssin tekniikoihin. Kurssilla pääsee työstämään tanssielokuvaa, joka saa ensiesityksensä kurssin lopuksi lauantaina. Kurssilaiset pääsevät itse vaikuttamaan tanssielokuvaan suunnitteluun ja toteutukseen. Taiteidenvälisellä kurssilla yhdistetään tanssia ja mediataiteita, ja ilmoittautuessa tulee valita kurssin taidepainotusalue. Media- ja kuvataidepainotuspaikkoja on yhteensä 12 ja tanssitaidepainotuspaikkoja on 20.

Opettajina toimivat tanssiopistolta Ville Nylén ja kuvataidekoululta Mette Lagerstam.

Leiri päivinä oppilaille tarjotaan salaattibuffet lounaaksi ja halutessaan kurssilaiset voivat tuoda lisäksi mukanaan omia eväitä.

Leiri pidetään kuvataidekoulun  (Voimapolku 3, 03100 Nummela) ja Vihdin Työväentalo Rientolan (Pisteenkaari 3, 03100 Nummela) tiloissa.

Hinta: 50 € / oppilas, ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/tanssielokuvakurssi2019