Maksut

Lukukausimaksut ovat lukuvuonna 2019-2020 seuraavat:

• kuvataideleikkikoulu, perusopinnot I ja II  (ryhmät LK, PO1 – PO6, noin 4-11 v) 160 €/lukukausi
  • perusopinnot III  ja syventävät työpajat (noin 12-20 v) 175 €/lukukausi
  • kokeileva työpaja 75 €/lukukausi. Hinta on alennettu lukuvuodelle saamamme apurahan vuoksi.
  • aikuisten taidekurssi 280 €/lukukausi

Perheen toisesta ja jokaisesta seuraavasta lapsesta myönnetään sisaralennus 30 €/lukukausi. Mahdollisista maksujärjestelyistä on sovittava koulun kanslistin kanssa ennen eräpäivää. Lukukausimaksun maksaminen on opiskeluoikeuden edellytys.

Uudet oppilaat: kokeilu-/rekisteröintimaksu

Uusi oppilas voi kokeilla kuvisharrastusta 10 euron uuden oppilaan rekisteröintimaksulla yhden kuviskerran verran. Kokeilukerran jälkeen oppilaspaikan voi vielä peruuttaa ilman lisämaksua. Kokeilu-/rekisteröintimaksua ei palauteta, jos oppilas ei jatka tai hänelle ei voida osoittaa sopivaa ryhmää.

Kokeilukerran lisäksi peritään lukukausimaksu normaalisti. Kesken lukuvuotta aloittanut oppilas maksaa lukukausimaksun niiltä osin kun lukukautta on aloittaessa jäljellä.

Oppilaspaikan peruuttaminen

Oppilaspaikan voi peruuttaa vapaamuotoisella viestillä toimiston sähköpostiin toimisto@vihdinkuvataidekoulu.fi.

Syksyllä ennen syyslukukauden alkua tai tammikuussa ennen kevätlukukauden alkua paikkansa peruuttaneen ei tarvitse maksaa kyseisen lukukauden maksua.

Jos ilmoitus lopettamisesta tehdään lukukauden alettua, mutta ennen syys- tai tammikuun loppua, lukukausimaksusta on maksettava puolet. Tämän jälkeen lopettavat maksavat koko lukukausimaksun.

Jos lopetuspäätös syntyy (oppilaan/perheen) aikataulusyistä, oppilaalle tarjotaan aina ensin muita vastaavia ryhmiä, jos niissä on tilaa.

Vapaaoppilas

Kuvataidekoulun johtokunta myöntää anomuksesta vuosittain muutamia vapaaoppilaspaikkoja tai alennuksia lukukausimaksuihin. Vapaaoppilaspaikkaa on haettava vuosittain elokuun loppuun mennessä. Lomakkeita saa toimistosta ja koulun nettisivuilta.