Maksut

Lukuvuodessa on kaksi lukukautta, syys- ja kevätlukukausi, jotka laskutetaan erikseen.

Vuosikokous on 21.3.2024 hyväksynyt seuraavat lukukausimaksut lukuvuodelle 2024-2025:

Lukukausimaksut lukuvuodelle 2024-2025:

• kuvataideleikkikoulu (LK, noin 4-5 v) 160 € / lukukausi
  • perusopinnot I (ryhmät PO1 – PO3, noin 6-8 v) 180 € / lukukausi (90min/vko) 2 opetustuntia viikossa
  • perusopinnot II ja III  ja syventävät työpajat (noin 9-20 v) 195 € / lukukausi (135min/vko) 3 opetustuntia viikossa
  • kokeileva työpaja 185 € / lukukausi
  • aikuisten taidekurssi 300 € / lukukausi => koko lukuvuosi yhteensä 600 €
  • aikuisten yksittäinen kurssijakso (11-12 viikkoa) 210 €, 2 jaksoa yhteensä 410 €

Perheen toisesta ja jokaisesta seuraavasta lapsesta myönnetään sisaralennus 30 €/lukukausi. Samoin aikuisten kurssilla noudatetaan samaa periaatetta, eli kurssilaisen lapsi/lapset saavat vastaavan 30 € alennuksen / lukukausi.

Avoin taidekoulu aikuisille (lauantairyhmä) osallistumismaksut keväällä 2024 ovat:

• kaikki 3 jaksoa 280 € (ryhmän koko lukukausi)
  • Yksittäinen jakso teema 1 keramiikka 90 €, teema 2 savimaalit 120 € ja teema 3 öljyväri 90 €.
  • Yksittäinen käynti 25 euroa (teema 2:een ei voi osallistua yksittäisille kerroille).

Mahdollisista maksujärjestelyistä on sovittava koulun kanslistin kanssa ennen eräpäivää. Lukukausimaksun maksaminen on opiskeluoikeuden edellytys.

PERUUTUSEHDOT

UUDET OPPILAAT
Rekisteröintimaksu

Uusi oppilas voi kokeilla kuvisharrastusta 10 euron rekisteröintimaksulla kahden kuviskerran verran. Kokeilukertojen jälkeen oppilaspaikan voi vielä viikon sisällä peruuttaa ilman lisämaksua. Peruutusilmoitus on tehtävä toimistoon. Rekisteröintimaksua ei palauteta, jos oppilas ei jatka tai hänelle ei voida osoittaa sopivaa ryhmää.

Rekisteröintimaksun lisäksi peritään lukukausimaksu normaalisti. Kesken lukuvuotta aloittanut oppilas maksaa rekisteröintimaksun lisäksi lukukausimaksun niiltä osin kun lukukautta on aloittaessa jäljellä.

JATKAVAT OPPILAAT
Oppilaspaikan peruuttaminen / Kuviksen lopettaminen

Mikäli oppilas haluaa lopettaa Kuviksessa, oppilaspaikka tulee peruuttaa kirjallisesti toimiston sähköpostiin toimisto (at) vihdinkuvataidekoulu.fi. Ilmoitus opettajalle ei riitä!

Syksyllä VIIKKOA (7 päivää) ennen syyslukukauden alkua tai tammikuussa VIIKKOA (7 päivää) ennen kevätlukukauden alkua paikkansa peruuttaneen ei tarvitse maksaa kyseisen lukukauden maksua.

Jos ilmoitus lopettamisesta tehdään ylläolevaa myöhemmin, mahdollisesti lukukauden jo alettua, mutta ennen syys- tai tammikuun loppua, lukukausimaksusta on maksettava puolet. Tämän jälkeen lopettavat maksavat koko lukukausimaksun.

Jos lopetuspäätös syntyy (oppilaan/perheen) aikataulusyistä, oppilaalle tarjotaan aina ensin muita vastaavia ryhmiä, jos niissä on tilaa.

VAPAAOPPILAS

Kuvataidekoulun johtokunta myöntää anomuksesta vuosittain muutamia vapaaoppilaspaikkoja tai alennuksia lukukausimaksuihin. Vapaaoppilaspaikkaa on haettava vuosittain elokuun loppuun mennessä. Lomakkeita saa toimistosta ja koulun nettisivuilta.