Maksut


Lukuvuodessa on kaksi lukukautta, syys- ja kevätlukukausi, jotka laskutetaan erikseen.


Lukukausimaksut lukuvuodelle 2023-2024:

  • kuvataideleikkikoulu (LK, noin 4-5 v) 160 € / lukukausi
  • perusopinnot I ja II  (ryhmät PO1 – PO6, noin 6-11 v) 180 € / lukukausi
  • perusopinnot III  ja syventävät työpajat (noin 12-20 v) 195 € / lukukausi
  • kokeileva työpaja 175 € / lukukausi
  • aikuisten taidekurssi 280 € / lukukausi => koko lukuvuosi yhteensä 560 € 
  • aikuisten yksittäinen kurssijakso (11-12 viikkoa) 200 €, 2 jaksoa yhteensä 380 €

Perheen toisesta ja jokaisesta seuraavasta lapsesta myönnetään sisaralennus 30 €/lukukausi. Samoin aikuisten kurssilla noudatetaan samaa periaatetta, eli kurssilaisen lapsi/lapset saavat vastaavan 30 € alennuksen / lukukausi.

Avoin taidekoulu aikuisille (lauantairyhmä) osallistumismaksut keväällä 2023 ovat:

  • kaikki 3 jaksoa 210 € (ryhmän koko lukukausi)
  • yksittäinen jakso 75 €
  • yksittäinen käynti 20 €

Mahdollisista maksujärjestelyistä on sovittava koulun kanslistin kanssa ennen eräpäivää. Lukukausimaksun maksaminen on opiskeluoikeuden edellytys.

.

PERUUTUSEHDOT

UUDET OPPILAAT
Tutustumismaksu

Uusi oppilas voi kokeilla kuvisharrastusta 10 euron tutustumismaksulla kahden kuviskerran verran. Kokeilukertojen jälkeen oppilaspaikan voi vielä viikon sisällä peruuttaa ilman lisämaksua. Peruutusilmoitus on tehtävä toimistoon. Tutustumismaksua ei palauteta, jos oppilas ei jatka tai hänelle ei voida osoittaa sopivaa ryhmää.

Tutustumismaksun lisäksi peritään lukukausimaksu normaalisti. Kesken lukuvuotta aloittanut oppilas maksaa tutustumismaksun lisäksi lukukausimaksun niiltä osin kun lukukautta on aloittaessa jäljellä.

JATKAVAT OPPILAAT
Oppilaspaikan peruuttaminen / Kuviksen lopettaminen

Mikäli oppilas haluaa lopettaa Kuviksessa, oppilaspaikka tulee peruuttaa kirjallisesti toimiston sähköpostiin toimisto (at) vihdinkuvataidekoulu.fi. Ilmoitus opettajalle ei riitä!

Syksyllä VIIKKOA (7 päivää) ennen syyslukukauden alkua tai tammikuussa VIIKKOA (7 päivää) ennen kevätlukukauden alkua paikkansa peruuttaneen ei tarvitse maksaa kyseisen lukukauden maksua. 

Jos ilmoitus lopettamisesta tehdään ylläolevaa myöhemmin, mahdollisesti lukukauden jo alettua, mutta ennen syys- tai tammikuun loppua, lukukausimaksusta on maksettava puolet. Tämän jälkeen lopettavat maksavat koko lukukausimaksun.

Jos lopetuspäätös syntyy (oppilaan/perheen) aikataulusyistä, oppilaalle tarjotaan aina ensin muita vastaavia ryhmiä, jos niissä on tilaa.

VAPAAOPPILAS

Kuvataidekoulun johtokunta myöntää anomuksesta vuosittain muutamia vapaaoppilaspaikkoja tai alennuksia lukukausimaksuihin. Vapaaoppilaspaikkaa on haettava vuosittain elokuun loppuun mennessä. Lomakkeita saa toimistosta ja koulun nettisivuilta.