Hae oppilaaksi

Uusien oppilaiden hakuaika on joka vuosi keväällä.

Täydennämme ryhmiä kuitenkin jatkuvasti. Voit kysellä vapaita paikkoja myös kesken lukuvuoden aina maaliskuun alkuun asti. Alla oleva hakulomake on lukuvuodelle 2018-2019.

Uusien oppilaiden hakuaika lukuvuodelle 2019-2020 on 1.3.2019-7.4.2019. Alla oleva lomake vaihtuu helmikuun 2019 lopussa.

Kuvataidekoulun aloittamista harkitseville järjestämme ns. Pajapäivän lauantaina 30.3. klo 12-15. Tällöin jokainen voi tulla tutustumaan Kuvataidekoulun toimintaan vapaasti  ilman ennakkoilmoittautumista ja maksua klo 12-15 välillä. Samalla voi täyttää myös hakulomakkeen ja jättää sen koululle. Pajapäivään osallistuminen on tietenkin täysin vapaaehtoista.

Hakulomakkeen voi täyttää ja lähettää myös sähköpostissa, tuoda koululle, joko toimistoon tai koulun valkoiseen postilaatikkoon, tai postittaa osoitteella Vihdin Kuvataidekoulu, Voimapolku 3, 03100 Nummela.

Tästä tulostettavaan hakulomakkeeseen (uusi oppilas)