Hae oppilaaksi

Uusien oppilaiden hakuaika on joka vuosi keväällä.

Täydennämme ryhmiä kuitenkin jatkuvasti. Voit kysellä vapaita paikkoja myös kesken lukuvuoden aina maaliskuun alkuun asti.

Uusien oppilaiden hakuaika lukuvuodelle 2020-2021 on 1.3.2020-5.4.2020.

Pajapäivä 28.3.2020 on valitettavasti peruttu: Kuvataidekoulun aloittamista harkitseville järjestämme ns. Pajapäivän lauantaina 28.3. klo 12-15. Tällöin jokainen voi tulla tutustumaan Kuvataidekoulun toimintaan vapaasti  ilman ennakkoilmoittautumista ja maksua klo 12-15 välillä. Samalla voi täyttää myös hakulomakkeen ja jättää sen koululle. Pajapäivään osallistuminen on tietenkin täysin vapaaehtoista. Koululle voi tulla ko. aikavälillä miten parhaiten sopii ja olla niin kauan kuin haluaa.

Hakulomakkeen voi täyttää ja lähettää myös sähköpostissa, tuoda koululle, joko toimistoon tai koulun valkoiseen postilaatikkoon, tai postittaa osoitteella Vihdin Kuvataidekoulu, Voimapolku 3, 03100 Nummela.

Tästä tulostettavaan hakulomakkeeseen (uusi oppilas)