Kurssit aikuisille

Vihdin kuvataidekoulu tarjoaa kuvataiteen lyhytkursseja myös aikuisille. Koululla on ollut mm. Rohkeiden piirtäjien seura ja Taidegrafiikkaa aikuisille -kurssi.

Paikka:
Vihdin kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela

Ilmoittautumiset:
Viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua
puh. 050 4118055 (lukukausien aikana ma-to klo 9.30-14.30) tai
sähköposti toimisto(at)vihdinkuvataidekoulu.fi

Sähköposti-ilmoittautumisessa mainitse oppilaan nimi ja osoite, sekä  puhelinnumero mahdollisia yhteydenottoja varten.

Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan ja tarvittavat työvälineet saa koululta.

Kesäkurssit 3.-5.6.2019

Digitaalinen piirtäminen ja maalaaminen

ma-ke klo 17-19.15
kenelle: nuoret ja aikuiset, alaikäraja 12 v
opettaja: Iressa Taimisto
hinta: 80 €

Kurssilla tutustutaan piirtämiseen ja maalaamisen tietokoneella. Kuvataidekoululla on käytössä medialuokka ja tietokoneet, joissa on Krita, Photoshop Elements sekä piirtopöydät kaikille oppilaille.

Kurssi on suunnattu digitaalisesta piirtämisestä kiinnostuneille nuorille ja aikuisille. Kurssille voi tulla vaikka ei olisi koskaan käyttänyt piirtopöytää.

Kurssille mahtuu 9 oppilasta, minimi osallistujamäärä 7. Opettajana kurssilla toimii kuvataideopettaja ja kuvataiteilija Iressa Taimisto.

Iressan teoksiin voi tutustua täältä:

.

Kesäkurssit 10.-13.6.2019

Taidegrafiikka

ma-to klo 17-19.15
kenelle: Kaikille! Ei ikärajaa. Aikuiset ja lapset yhdessä tervetulleita.
opettaja: Ilma Ylirotu
hinta: 80 €

Kurssilla tutustuaan syväpainomenetelmään. Valmistetaan kuva kuparilaatalle ja vedostetaan prässiä käyttäen. Tutustuaan muihinkin taidegrafiikan menetelmiin osallistujien iän mukaan. Opitaan vedostamisen menetelmät ja merkitsemiset.