Kurssit aikuisille

Vihdin kuvataidekoulu tarjoaa kuvataiteen lyhytkursseja myös aikuisille. Koululla on ollut mm. Rohkeiden piirtäjien seura ja Taidegrafiikkaa aikuisille -kurssi.

Paikka:
Vihdin kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela

Ilmoittautumiset:
Viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua https://vihdinkuvis.eepos.fi

Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan ja tarvittavat työvälineet saa koululta.

Aikuisten koko lukuvuoden taidekurssi

Vihdin Kuvataidekoulu järjestää lukuvuonna 2022-2023 kuvataidekurssin myös aikuisille. Ryhmään otetaan min 7 ja max 12 opiskelijaa.

Lukuvuoden aikana kurssilaiset tutustuvat kolmeen taiteenalaan asiantuntevan opettajan johdolla seuraavasti:

1. Keramiikka 26.8.2022 – 11.11.2022 Opettaja: Mari Lajunen
2. Akryyli- ja öljyvärimaalaus 18.11.2022 – 17.2.2023  Opettaja: Tommi Hämäläinen
3. Grafiikka 3.3.2023 – 12.5.2023 Opettaja: Kerttu Sallinen

Oppilas voi ilmoittautua kurssille koko lukuvuodeksi tai vain yksittäisille jaksoille, mikäli niillä on tilaa.

Kaikki kuvataidekoulun luokat ja työvälineet ovat käytettävissä ja kaikki materiaalit kuuluvat kurssin hintaan. Omia välineitä tai materiaaleja ei siis tarvita. Keskeneräiset työt voi jättää kurssin ajaksi koululle.

Syysloma vko 42: ei opetusta.
Talviloma vko 8: ei opetusta.