Huhtikuun kuvistiedote oppilaille ja huoltajille

Huhtikuun kuvistiedote oppilaille ja huoltajille

Kuviksen lukukausi lähestyy jo loppuaan… Alla muutamia päivämääriä ja infoa tulevasta.

Lukuvuoden viimeinen teemapäivä on lauantaina 13.5. ja silloin tapahtuu sekä Kuviksella että Galleria Pictorissa.

+ Kuviksella työpajoja oppilaille klo 12-13.30. Mukaan saa ottaa yhden kaverin tai perheenjäsenen. Ei ennakkoilmoittautumista eikä maksuja.

+ Klo 13.30 kokoonnumme Kuviksen pihaan ja muodostamme yhdessä lohikäärmekulkueen Galleria Pictoriin.🐉

+ Galleria Pictorissa Kuviksen kevätnäyttelyn avajaiset alkaen klo 14. Meille on tarjolla ”Juhlakattaus” eli tämä on näyttelyn nimi.  Avajaisissa Periodi 2 -oppilaamme (tiistai-illan kolme klo 18-20.15 ryhmää) saavat todistukset perusopintojen päättyessä. Opinnoissa on saavutettu hieno välietappi, tästä on hyvä jatkaa työpajaopintoihin!

Toivomme, että mahdollisimman moni oppilas ja huoltaja osallistuu avajaisiin! Avajaisten jälkeen näyttely on avoinna 3.6.2023 asti Galleria Pictorin aukioloaikoina  to ja pe klo 14-18 ja la 12-16 (ei helatorstaina?). Galleriaan ei ole pääsymaksua ja osoite on Karhumäenpolku 5 Nummela.

Tervetuloa siis edellä mainittuihin huikeisiin päättäjäistapahtumiimme: työpajoihin, kulkueeseen ja näyttelyyn!

..

Uusien oppilaiden hakuaika jatkuu vielä huhtikuun loppuun ja kesäkursseille on tilaa. Kurssikuvaukset ja lisätietoa nettisivuillamme ja ilmoittautuminen https://vihdinkuvis.eepos.fi 

Seuraavan lukuvuoden lukujärjestys selviää toukokuun loppupuolella. Ensi vuoden ryhmät infotaan sähköposteilla oppilaille ja huoltajille. Seuraava lukuvuosi alkaa 21.8.2023. Kuviksen toimisto on auki ainakin vielä 20.6.2023 asti ennen kesälomia.

Kuvis on mukana seurakunnan järjestämässä Kaiken kansan vapputapahtumassa perjantaina 28.4. klo 9-12 Nummelan seurakuntatalolla.

Vappu 1.5. on maanantai, silloin ei ole opetusta, muutoin opetus normaalisti 12.5. asti. Viimeisellä viikolla nyyttärit, Kuvis tarjoaa mehut.

Kuvis osallistuu myös 27.5. Nummela-päivään, seuraa ilmoittelua lehdissä ja osoitteessa https://www.visitvihti.fi/nummela-paiva/

Hauskaa Vappua! 🎈🎉