Joulukortit ja Kuviksen muut myyntituotteet

Joulukortit ja Kuviksen muut myyntituotteet

Kuviksella on jälleen myynnissä omat uudet joulukortit tälle vuodelle. Somessa korteista kirjoitetaan näin:

Tässä ovat Vihdin kuvataidekoulun vuoden 2022 joulukortit! Valitsimme tänä vuonna erikseen painettavan perinteisen kortin ja sähköisesti lähetettävän digitaalisen kortin.

Perinteiseksi painettavaksi joulukortiksi raatimme valitsi Hilla Teittisen (13 v.) hellyttävän teoksen lahjarekeä vetävästä pupusta. Raati kuvailee teoksen toteutusta taidokkaaksi ja määrätietoiseksi. Lopputuloksena on hienovaraisin ilmaisullisin keinoin luotu kokonaisuus, jossa kaikki on kohdallaan. Hilla on rohkeasti hyödyntänyt taustan valkoisuuden tärkeäksi elementiksi teoksessa, joka näin huokuu valoa, lempeyttä ja toivoa. Pelkistetty aihe kiteyttää koskettavalla tavalla joulun odotuksen piirteitä – ken onkaan se ystävä, joka lahjan saa❤️?

Ensimmäistä kertaa valitsimme myös digitaalisen joulukortin: Emmi Honkaniemen (19 v.) värikäs ja yksityiskohtia pursuava kuvaus maahisten joulusta pääsee oikeuksiinsa erityisesti digitaalisessa muodossa, jossa sen herkullisia yksityiskohtia voi tutkia zoomaillen. Kuusen koristelu joulumusiikin tahdissa lienee yksi ihanimpia jouluperinteitä – joulun aikaan kannattaa lenkkipoluilla katsellakin ympärilleen tavallista tarkemmin, näkyisikö jossakin maahisten juhlakuntoon koristelema joulupuu 🎄!

Lämpimät onnittelut Hillalle ja Emmille!

🌟Voit tukea Vihdin kuvataidekoulun toimintaa joulukortteja ostamalla!🌟

Perinteiset kortit maksavat 1 euron / kpl ja digitaalisen joulukortin (jonka voi lähettää sähköpostitse) saa käyttöönsä 20 eurolla. Digitaaliseen joulukorttiin tulee mukaan teksti Vihdin kuvataidekoulun tukemisesta sekä pyydettäessä digikortin tilaavan firman logo. Tilaukset ja lisätiedot: toimisto@vihdinkuvataidekoulu.fi

Joulukortit ja muut myyntituotteemme voit tilata oheisen lomakkeen ohjeiden mukaisesti. Olemme myös mukana Naistenmessuilla Nummelassa 10.-11.12. (Luksia), silloin voit käydä ostamassa tuotteitamme paikan päällä. Messut ovat auki molempina päivinä klo 10-15.