Kesäkurssit

Viikolla 24 pidettävän Vinhan ja Kuviksen yhteisen kesäleirin lisäksi tarjoamme viikolla 23 kolme kesäkurssia ja viikolla 31 elokuussa vielä yhden. Näistä jokaisen kurssin hinta on 70 e / hlö, se laskutetaan erikseen ja myös Kuviksen ulkopuoliset voivat osallistua.
Minimi oppilasmäärä 7, maksimi 10 oppilasta / ryhmä. 

Ilmoittautumiset Eepoksen kautta https://vihdinkuvis.eepos.fi

Taikataidetta 6 – 12 -vuotiaille
ma – ke 7.6. – 9.6.2021 klo 10 – 13, Voimapolku 3, Nummela

opettaja Kerttu Sallinen

Kesäkurssilla tehdään kuvataidetta tekniikoilla, joissa kemiallinen reaktio vaikuttaa jollakin tavalla lopputulokseen. Luvassa on yllätyksiä ja VAU-efektejä, kun maalauksen värit muuttuvat hapan-emäs-reaktion seurauksena tai aurinkografiikassa päivänvalo siirtää kuvan paperille. 

Savikurssi 10 – 17 -vuotiaille
ma – ke 7.6. – 9.6.2021 klo 10 – 13, Voimapolku 3, Nummela

opettaja Hanna Seppänen

Valmistamme savesta erimuotoisia rasioita levytekniikalla. Opimme monenlaisia koristelutekniikoita ja viimeistely-tapoja. Lisäksi kurssilaisilla on vapaus toteuttaa omia ideoita, hahmoja tai vaikka käyttöastioita savesta. Kokeilemme myös dreijaamista! Käytössä on puna- ja valkosavea. Työt lasitetaan.

Lyhytelokuvapaja 9 – 13 -vuotiaille
ke – pe 9.6. – 11.6.2021 klo 11 – 14, Voimapolku 3, Nummela

opettaja Janne Parviainen

Elokuvapaja on tarkoitettu 9-13 -vuotiaille lapsille. Kurssilla oppilaat pääsevät yhdessä suunnittelemaan elokuvan käsikirjoituksen ja tekniikan. Elokuvassa voidaan yhdistellä esimerkiksi stop motion -animaatiota tai lyhyitä animaatio-osuuksia perinteiseen elokuvailmaisuun. Opettajan opastuksella käydään läpi käsikirjoituksen draamankaari, erilaiset kuvakoot ja leikkausten suunnittelu, sekä elokuvan editoinnin alkeet. Kurssilla jokainen pääsee mukaan mukavaan yhteiseen tekemiseen!

ELOKUUN KESÄLOMAVIIKKO

Heppakuvista 7 – 12 -vuotiaille 
ma – ke 2.8. – 4.8.2021 klo 10 – 13

opettaja Liisa Pöllänen

osoitteessa: Islanninhevostalli Ofeigur – Myllypellotie 20, Vihti (Pääkslahti)

Suosittu heppakuvista -kesäleiri tulee taas! Leirillä piirrämme ja maalaamme inspiroivassa ympäristössä islanninhevostalli Ofeigurilla. Malleina ja innostuksen lähteinä toimivat tilan eläimet kuten hevoset, kanat ja lampaat. Leirillä työskennellään ulkotiloissa tarvittaessa sateen suojassa, joten varaathan leirille säänmukaiset vaatteet. Kuvisleirin yhteydessä voi sopia ratsastuksesta tallin omistajan kanssa.