Kevätkausi alkaa etäopetuksessa

Kevätkausi alkaa etäopetuksessa

Vihdin kunta ja Karviainen ovat jatkaneet harrastustoiminnan rajoituksia tammikuun loppuun saakka, joten myös Kuvataidekoulun kevätlukukausi aloitetaan etäopetuksessa (lukuunottamatta aikuisten ryhmää). Lähiopetus aloitetaan heti, kun viranomaisten suositukset sen sallivat. Lukukausi alkaa torstaina 21.1. lukujärjestyksen mukaisesti ja opetus toteutetaan livevideoyhteydellä samaan tapaan kuin ennen joulua. Laadukkaan etäkuviksen pohjaksi oppilaille jaetaan materiaalikassit, joiden jakamisen aikataulut ja ohjeet löytyvät oppilaille ja huoltajille lähetetyistä sähköposteista. 

Kiitos lukuisista vastauksista etäopetusta koskeneeseen kyselyymme! Oli ilo havaita, että suuri osa vastaajista (yli 80 %) oli hyvin tyytyväisiä etäopetuksen toteutukseen. Saimme kyselyn kautta myös kehittämisehdotuksia, jotka auttavat meitä toimimaan entistäkin paremmin etäopetuksen nyt jatkuessa. Toivomme myös käyttöönotettavien Eepos-tunnuksien tuovan lisää sujuvuutta etäopetukseen. Ohjeet tunnuksiin liittyen tulevat opetuksen alkaessa. 

Etäopetusta varten olemme koostaneet jokaiselle oppilaalle laadukkaan materiaalipaketin, johon on koottu lainavälineitä sekä materiaaleja viittä etäopetuskertaa varten. Uskomme, että kevätkausi tulee sisältämään sekä etä- että lähiopetuskertoja, joten etäopetuksessa keskitymme tekniikoihin, jotka soveltuvat hyvin kotona työskentelyyn. Lähiopetuksessa painotamme vastaavasti tekniikoita, joita kotona on hankalampaa harjoitella. Tarvittaessa materiaalipakettia täydennetään.

Tervetuloa jälleen kaikki kuvislaiset mukaan inspiroivaan kuviskauteen! Ennen pitkää pääsemme taas kohtaamaan kuvisluokassa (voi sitä riemua!) – sitä ennen nautitaan taiteen tekemisestä niillä keinoin, joilla se nyt on mahdollista ja turvallista.