Kevätlukukausi 21.1.-4.6.2021

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2021!

Koronatilanteen vuoksi Kuvataidekoulun kevätlukukauden aloitus siirtyy eteenpäin, eli aloitamme opinnot lukujärjestyksen mukaan torstaina 21.1.2021. Vastaavasti lukukausi päättyy perjantaina 4.6.2021. Jokaisella ryhmällä tulee siis kevään aikana olemaan 18 opetuskertaa, poikkeuksena mahdollisesti Aikuisten ryhmä.

Koronatilanteen ja kunnan ohjeistuksen mukaan opetus alkaa joko lähi- tai etäopetuksena. Uutta tietoa saamme 14.1. jälkeen. Seuraamme tilannetta ja informoimme oppilaita ja huoltajia sähköpostitse ja nettisivuillamme.
Oppilaan on mahdollista saada etäopetusta, vaikka pääsisimmekin toivomaamme normaaliin lähiopetukseen.

Aikuisten ryhmä (perjantai klo 18-20.15): Keramiikka toteutetaan lähiopetuksena, eli ryhmän opetus alkaa vasta, kun viranomaisten ohjeistus sen sallii.

Jos oppilas haluaa lopettaa Kuvataidekoulun, siitä tulisi ilmoittaa vapaamuotoisella sähköpostilla kansliaan. Jos ilmoitus saapuu ennen lukukauden alkua, lukukausimaksua ei keväältä enää tule. Jos ilmoitus tulee 21.1.-28.2.2021, lukukausimaksusta on johtokunnan sääntöjen mukaan maksettava puolet. 1.3.2021  jälkeen ilmoitetuista peruutuksista lukukausimaksu peritään kokonaan.

Koronasta huolimatta toivotamme kaikille oikein mukavaa ja taiteellista kevätlukukautta!