Kevätnäyttely Muodonmuutos?

Kuvataidekoulun kevätnäyttely on avautunut galleria Pictorissa – tervetuloa kuvislaisten värikkääseen näyttelyyn!

Vihdin kuvataidekoulun oppilaiden taidonnäytteitä pääsee nyt ihastelemaan oikeassa galleriatilassa Pictorissa vuoden tauon jälkeen. Esillä on oppilastöitä kaikilta kuvataidekoulun oppilailta 4-vuotiaista kuvataideleikkikoululaisista lähes 20-vuotiaisiin päättötyön tekijöihin.

Värikäs näyttely koostuu monin eri tekniikoin toteutetuista töistä: nähtävillä on mm. maalauksia, kollaaseja, keramiikkaa, grafiikkaa, kipsiveistoksia ja animaatioita. Näyttelytöiden aiheissa punaisena lankana kulkee kuvataidekoulun lukuvuoden 2020-2021 teema Muodonmuutos. Näyttelyn nimessä sanan perään on lisätty kysymysmerkki, sillä vaikka kuvataidekoulun toiminnassa on tänä lukuvuonna nähty monia muutoksia esimerkiksi etäopetuksen muodossa, koulun arjessa tärkeimmät asiat ovat pysyneet muuttumattomina. Ennen kaikkea kuvataidekoulun ytimessä oleva taiteen tekemisestä saatu ilo on säilynyt vahvana. 

Vihdin kuvataidekoulun kevätnäyttely on nähtävillä galleria Pictorissa Karhumäenpolku 5, Nummela
torstai 6.5. –  perjantai 18.6. gallerian aukioloaikoina to-pe-la klo 12 -16.
Näyttelyyn ei tarvitse varata aikaa, mutta sisään otetaan nykyisillä rajoituksilla yhtä aikaa vain 6 henkilöä. Varsinaisia näyttelyn avajaisia ei tänä vuonna voida kokoontumisrajoitusten vuoksi järjestää