Koe katutaide!

Kuvataidekoulu osallistuu Vihdin kunnan kulttuuripalveluiden järjestämään katutaidenäyttelyyn Palman alueen kiinteistöillä (Vihdintie 30, Nummela, noin 500 metriä kuvataidekoululta). Kuvataidekoulu ottaa haltuunsa yhden rakennuksen seinän ja maalaa sen kivijalkaan suuren yhteisteoksen sapluunatekniikkaa soveltaen. 

Teemapäivät ovat Vihdin kuvataidekoulun opetussuunnitelman mukaisia opetuspäiviä, joita järjestetään eri teemoin neljä kappaletta lukuvuonna 2021-2022. Teemapäivään osallistuminen on kuvataidekoululaisille maksutonta ja vapaaehtoista, mutta paikka teemapäivän työpajaan pitää varata. Mukaan työpajaan voi osallistua myös Kuviksen ulkopuolinen kaveri, sisarus tai muu ikätoveri, jolloin maksu vierailijalle on 10 euroa. Alle kouluikäiset oppilaat (4-6 -vuotiaat) voivat osallistua työpajaan vain huoltajan kanssa, sillä työpaja sisältää liikkumisen kuvataidekoululta Palman alueelle ja takaisin kuvataidekoululle (huoltajalle osallistuminen on maksutonta). 

Teemapäivän työpajat jakautuvat ikäryhmittäin: 

klo 12.00 – 14.00 Ikäryhmä 4 – 9 v, osallistuvat oppilaat jaetaan 1-3 pienryhmään
klo 14.30 – 16.45 Ikäryhmä 10- 20 v, osallistuvat oppilaat jaetaan 1-3 pienryhmään

Yhteen pienryhmään otetaan maksimissaan 12 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Teemapäivään on ilmoittauduttava 26.9.2021 mennessä netissä os. https://vihdinkuvis.eepos.fi  Alle kouluikäisten kanssa tuleva huoltaja ilmoittautuu oppilaan kanssa. Ilmoittautumislomakkeen tekstikenttään kannattaa laittaa myös mahdollisen vierailijan/kuviskaverin nimi, jotta osaamme jakaa heidät samaan ryhmään.

Ilmoittautuneet saavat tarkempaa tietoa teemapäivän sisällöstä ja järjestelyistä sähköpostitse lähempänä teemapäivää.