Kuvista striimattuna

dav

Tässä poikkeustilanteessa me opettajat pyrimme kehittämään erilaisia tapoja tuoda kuvataiteen opetusta etänä koteihin ja oppilaiden luokse. Tästä syystä Vihdin kuvataidekoulun opettaja Tommi Sandberg on perustanut Youtube-kanavan, jonka kautta striimataan eli suoratoistetaan livenä kuvataide-sisältöä katsojille (sekä digitaalista että nyt myös perinteistä taidetta). Yksi striimi on jo testinä lähetetty pienemmälle yleisölle ja seuraava striimi alkaa sunnuntaina 19.4. klo 14.00.

Striimin yhtenä tarkoituksena on osittain toimia kevyenä tutoriaalina joko käytettävään digitaaliseen ohjelmaan tai esimerkiksi näyttää perinteisen taiteentekemisen tapoja web-kameran kautta. Tärkeänä päämääränä on myös se, että oppilailla on tätä kautta mahdollisuus halutessaan päästä juttelemaan opettajan kanssa chatin kautta, jossa voi vaikka kertoa kuulumisia tai kysyä jos on jotain mielen päällä. Tommi-ope vastailee kommentteihin työskentelyn ohessa mikrofonin kautta. 

Striimi-lähetykset ovat julkisia ja kaikille avoimia.
Tervetuloa katsomaan!

https://www.youtube.com/channel/UCtsJhuHT2TESLfFRpCeu6zw?fbclid=IwAR31mzgdImcCe3YfyApPVU2nTLuq6tY9EM3gXgW7v5Hh7vIa0GEe7D4eBgM.