Kuvistanssi -kesäleiri 7 – 12 -vuotiaille

Kuvistanssi -kesäleiri 7 – 12 -vuotiaille

Ma-pe 10.-14.6.2024 

Vihdin kuvataidekoulun ja Tanssiopisto Vinhan yhteistyöleiri

Ma-pe 10. – 14.6. klo 9 – 15 

Vihdin kuvataidekoulu ja Työväentalo Rientola, Nummela

opettaja: Taru Leinonen (kuvis) ja Pau Kettunen (tanssi)

Hinta: 150 euroa (sis. lämmin lounas ja materiaalimaksu)

Tule mukaan tanssi- ja kuvataidetta yhdistävälle kesäleirille! Monitaiteisella leirillä kaikki osallistujat pääsevät sekä tanssimaan että tekemään kuvataidetta. Valitse ilmoittautuessa painotukseksesi joko kuvataide tai tanssi. Viikko huipentuu yhteiseen taidenäyttelyyn ja tanssiesitykseen.

Ilmoittautuminen 19.5. mennessä:

Kuvataidepainotuksen ilmoittautuminen: vihdinkuvis.eepos.fi

Tanssipainotuksen ilmoittautuminen: vinha.eepos.fi

Vihdin kuvataidekoulun ja tanssiopisto Vinhan yhteisleiri järjestetään myös tänä kesänä. Monitaiteisella leirillä kaikki leiriläiset pääsevät sekä tanssimaan, että tekemään kuvataidetta. Viikko huipentuu yhteiseen taidenäyttelyyn ja tanssiesitykseen. Leiri järjestetään Nummelassa Vihdin kuvataidekoululla ja Työväentalo Rientolassa, sekä niiden lähiympäristössä.

Kesäleiri on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille ja järjestäjinä toimivat yhteistyössä Tanssiopisto Vinha ja Vihdin kuvataidekoulu. Oppilaat valitsevat itselleen mieluisan taidepainotusalueen ja leirisisältö painottuu enemmän valittuun taiteenlajiin, mutta sisältää myös toisen taidelajin tekemistä. Kuvataidepainotuksen valitsevat ilmoittautuvat Vihdin kuvataidekoulun Eepoksen kautta ja tanssipainotuksen valitsevat ilmoittautuvat Vinhan Eepoksen kautta.

Leirimaksu laskutetaan leirin alettua kahden viikon maksuajalla. Maksuista ei myönnetä poissaoloalennuksia.

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 19.5.2024 mennessä. 
Leirikirje lähetetään ilmoittautuneille viikolla 22.

Leirille on jaossa yksi vapaaoppilaspaikka. Vapaamuotoiset vapaaoppilaspaikkahakemukset tulee lähettää 19.5. mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Hakijan tulee hakiessa olla ilmoittautunut.
Vapaamuotoiset vapaaoppilashakemukset lähetetään sähköpostilla opiston vt. rehtorille osoitteeseen:

rehtori@vihdinkuvataidekoulu.fi tai paperisena osoitteeseen Vihdin Kuvataidekoulu Voimapolku 3, 03100 Vihti. Vinha: varpu@vinha.net tai paperisena osoitteeseen Luoteis-Uusimaan tanssiyhdistys Vinha ry., Kirkkoniementie 8, 03400 Vihti.
Vapaaoppilaspaikkatuen myönsi Lions Club Vihti.