Opetus aikavälillä 8.3.-28.3.2021

Opetus aikavälillä 8.3.-28.3.2021

Kuvataidekoulun ryhmät kokoontuvat seuraavan kolmen viikon aikana lähi- tai etäopetuksessa Karviaisen 4.3. tiedotteen https://karviainen.fi/ajankohtaista/pandemiatyoryhman-tiedote-4-3-2021/  sisältämien linjausten mukaisesti. 

Lähiopetuksessa jatkavat:

Kuvataideleikkikoulu 
Perusopintoryhmät PO1-PO6 sekä 
Periodit 1A ja 1B 

Etäopetukseen siirtyvät:

Periodit 2A, 2B ja 2C
kaikki työpajat (myös Kokeileva työpaja)

Etäopetus toteutetaan materiaalikassista vielä löytyvin materiaalein. 

Lähiopetuksessa jatkavissa ryhmissä oppilaat ovat vuonna 2008 tai sitä myöhemmin syntyneitä. Etäopetukseen siirtyvät vuonna 2007 syntyneet ja sitä vanhemmat oppilaat. Joissakin ryhmissä on eri syistä myös hieman eri ikäisiä oppilaita. Näissä tapauksissa ei tarkkailla yksittäisen oppilaan ikää, vaan oppilas seuraa muuta ryhmää lähi- tai etäopetukseen. 

Kuvataidekoululla on tehty järjestelyjä, joilla ryhmien työskentelyyn on saatu mahdollisimman paljon väljyyttä. Olemme mm. palkanneet koululle avustajan, joten ryhmiä voidaan jakaa useampaan tilaan. Ryhmien koko on maksimissaan 10 oppilasta ja toiminta toteutetaan ilman lähikontakteja. Opettajat muistuttavat tarvittaessa oppilaita riittävän etäisyyden säilyttämisestä. Kaikki muutkin koulun hygieniaohjeet ovat tietenkin edelleen käytössä (kertaa ne tarvittaessa https://vihdinkuvataidekoulu.fi/alle-20-vuotiaiden-ryhmissa-palataan-lahiopetukseen-keskiviikkona-10-2/). 

Kevät on alkamassa, mutta vielä tarvitaan yhteistä tsemppaamista, jotta koronatilanne pysyisi hallinnassa. Odotettavissa on, että kevään edetessä vuodenaikavaihtelu ja rokotusten edistyminen helpottavat tilannetta. Noudatetaan siis tulevien viikkojen ajan erityistä varovaisuutta ja toivotaan, että näin mahdollistuu normaalimpi loppukevät!