Opinpolku näkyväksi kuvataidekoulussa -julkaisu on saapunut painosta

Opinpolku näkyväksi kuvataidekoulussa -julkaisu on saapunut painosta

Vihdin kuvataidekoulu koordinoi vuosina 2021-2022 seitsemän kuvataidekoulun yhteishanketta, jossa kehitettiin Opetushallituksen rahoittamana osallistuvien kuvataidekoulujen arviointikulttuuria. Tavoitteena oli kehittää toimintatapoja, joilla kuvataidekouluissa tapahtuva, usein yli kymmenenkin vuotta jatkuva oppiminen tehdään näkyväksi.

Hankkeessa toteutettiin kolme oppilaitosten yhteistä webinaaria etkoineen ja jatkoineen sekä loppuseminaari, johon osallistui myös muita kuvataidekouluja Kuvataidekoulujen liiton syyspäivillä Forssassa marraskuussa 2022.

Oppiminen näkyväksi kuvataidekoulussa – kubistinen muotokuva kuvataidekoulun arviointikulttuurista on hankkeen loppujulkaisu, johon ovat kirjoittaneet tekstejä lukuisat hankekoulujen rehtorit ja opettajat. Julkaisun pyrkimyksenä on koota yhteen kuvataidekoulujen arviointikulttuurien monipuolisuutta.

Hankkeen toiminnasta kerrottiin blogissa: arviointikuvataidekoulussa.com

Linkki loppujulkaisun pdf-versioon: https://drive.google.com/…/1YsQYK1DETaT_gPQ…/view

Hankkeessa mukana:

Vihdin kuvataidekoulu, Espoon kuvataidekoulu, Forssan kuvataidekoulu, Keravan kuvataidekoulu, Lappeenrannan kuvataidekoulu, Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu ja Rovaniemen kuvataidekoulu