Synttärit 21.5.2022 klo 12-15

Juhlimme koulun 35 -vuotisjuhlaa taidetyöpajoissa sekä kakkutarjoilusta nauttien. Juhlien teemana on ”Kaverisynttärit” ja kuten kunnon juhliin kuuluu, tunnelmaa on luomassa myös Dj Piupau, joka on virittänyt settinsä erityisesti lasten makuun. Teeman mukaisesti toivotamme tervetulleiksi kuvislaiset kaverin kanssa tai vaikka koko perheen voimin. Työpajat alkavat klo 12, ja niissä voi kiertää haluamassaan järjestyksessä. Teemapäivään ei tarvitse tällä kertaa ilmoittautua ennakkoon ja tilaisuus on kaikille maksuton.


Taidepajoissa luvassa on mm. origami-kukkaniitty, synttärihatut ja viirinauhat, kaverikuva-studio, Kuvisketun uusi kesäasu…Sään salliessa juhlat leviävät koululta ”Lohikäämepuistoon” (Aatteenpuisto), jossa juhlistamme Kuvataidekoulun 35 -vuotista historiaa ja päätämme lukuvuoden 2021-2022 juhlallisesti kakkutarjoilun merkeissä klo 14 – 15. Toivomme huoltajien osallistuvan ainakin kakkutarjoiluun lapsia hakiessa! 


Huomioittehan saapuessanne Kuviksen pienen pihan, eli pyydämme saapumaan jalan ja parkkeeraamaan auton esimerkiksi torin lähistön parkkipaikoille.