Syyslomakurssit

Järjestämme Kuviksella maanantai-keskiviikko 17.-19.10.2022 kolme eri syyslomakurssia. Hinta jokaisella kurssilla on 80 euroa/oppilas, osallistujaminimi 7 oppilasta. Kursseille ilmoittaudutaan 10.10. mennessä os https://vihdinkuvis.eepos.fi/#/forms

Myös Kuvataidekoulun ulkopuoliset ovat tervetulleita!

Kurssimme:

1. Lemmikit – lomakuvis 7 – 12 -vuotiaille

opettaja Liisa Pöllänen
ma – ke 17. – 19.10. klo 10 – 13

Lomakuviksessa tutkitaan ihmisen parhaita ystäviä eli lemmikkejä! Kodeista löytyvät karvakuonolaiset ja silkkitassut ovat ihania aiheita kuvistyöskentelylle hevosia ym. eläinkavereita unohtamatta. Aihetta tutkitaan kuvataiteen eri tekniikoin esimerkiksi piirtäen, maalaten ja savella työskennellen. Kaikille eläinten ystäville! 

2. Pelintekopaja 8 – 12 -vuotiaille – sopii sekä vasta-alkajille että jatkajille

opettaja Tommi Sandberg
ma – ke 17. – 19.10. klo 11 – 14 

Pelintekopajassa voit tutustua pelien tekemiseen tai oppia lisää ja kehitellä omaa peliprojektia opettajan ohjauksessa. Paja sopii siis sekä vasta-alkajille että jatkokurssiksi jo jonkin verran pelejä tehneille. Käytämme pelintekemisen alustana selainpohjaista Scratch-alustaa.

3. Sarjakuvakurssi yli 10 -vuotiaille

Sarjakuvataiteilija Janne Parviainen
ma – ke 17. – 19.10. klo 10 – 13 

Sarjakuvakurssilla piirretään ja suunnitellaan opettajan johdolla oma sarjakuva. Sarjakuvan pituus voi olla 1-3 sivua piirtäjän nopeudesta riippuen. Kurssilla tehdyistä sarjakuvista koostetaan lehti, jonka jokainen osallistuja saa mukaansa. Kurssilla käydään läpi helppoja tapoja hahmojen suunnitteluun, luonnosteluun ja tussaamiseen, sekä sarjakuvan käsikirjoittamisen ja erilaisten kuvakokojen alkeita.