Taideretki Amos Rexiin Helsinkiin lauantaina 7.3.2020

Taideretki Amos Rexiin Helsinkiin lauantaina 7.3.2020

Vihdin Kuvataidekoulu järjestää taideretken Amos Rexin taidemuseoon. Museon kevätnäyttely Generation 2020 esittelee yli kahdeksankymmenen 15–23-vuotiaan taiteilijan teoksia, jotka valittiin yli 1600 ehdotuksen joukosta. Näyttelyssä on esillä monipuolinen kattaus nykytaidetta, muun muassa valokuva- ja videotaidetta, kuvanveistoa, tekstiilitaidetta ja performanssia. Generation 2020 on kiehtova kurkistus nousevan tekijäpolven ajatuksiin ja taiteeseen. Näyttelyyn on opastus. Lisätietoa Amos Rexin nettisivuilta.

Retki on tarkoitettu kuvataidekoulun oppilaille ja on heille ilmainen. Retki on vapaaehtoinen, eikä vähennä normaalien oppituntien määrää. Oppilaat voivat lähteä retkelle ilman huoltajaa, toisaalta mukaan voi 10 e bussimaksusta* ottaa yhden perheenjäsenen tai kaverin.  Retkelle on ilmoittauduttava Kuvataidekoulun toimistoon, mukaan mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Aikataulu lauantai 7.3.2020

klo 9.45                   Kokoontuminen Kuvataidekoululla, ole paikalla ajoissa!
klo 10.00                  lähtö Nummelasta, Lohjantien ja Kuvataidekoulun risteyksestä (tilausbussi)
klo 11.00                  Amos Rex, Lasipalatsi
klo 13.00                  paluukuljetus Nummelaan, lähtö Amos Rexin edestä
klo 14.00                  takaisin Kuvataidekoululla

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset Kuvataidekoulun toimistoon sähköpostilla toimisto ( at ) vihdinkuvataidekoulu.fi 4.3.2020 mennessä. Jos mukaan lähtee Kuvataidekoulun ulkopuolinen perheenjäsen tai kaveri, 10 e bussimaksua varten on annettava sähköpostiosoite, johon maksu lähetetään. Ei siis käteismaksua. Kuvataidekoulu lähettää mukaan lähteville ”varmistusviestin”.

*) Kuvataidekoulun ulkopuoliset aikuiset maksavat bussimaksun lisäksi itse sisäänpääsymaksun museoon paikan päällä, museokortti käy.

Retkelle voi ja on hyvä ottaa mukaan myös omat eväät. Museon yhteydessä on museokauppa ja kahvila-/ruokapalveluita.

Tervetuloa retkelle!
Kuvataidekoulun väki