”Taikametsä”- teos Galleria Pictorin takapihan metsässä Lasten oikeuksien viikon ajan 20.11.-26.11.2023!

”Taikametsä”- teos Galleria Pictorin takapihan metsässä Lasten oikeuksien viikon ajan 20.11.-26.11.2023!

”Taikametsä”- teos Galleria Pictorin takapihalla Lasten oikeuksien viikon ajan 20.11.-26.11.2023! Vihdin kuvataidekoulun valmistama Taikametsä ilahduttaa nummelalaisia pimeään vuodenaikaan Vihdin pääkirjaston ja Galleria Pictorin takapihan metsässä. Taikametsä avattiin Lapsen oikeuksien päivänä 20.11., tärkeään päivään liittyvän vuosittaisen valtakunnallisen Valoa! Ljus! -valotaidetapahtuman yhteydessä.

Taikametsän ovat luoneet Vihdin kuvataidekoulun oppilaat sekä Yökirjasto-tapahtumassa vierailleet lapset. Taikametsä-installaatio jää esille Valoa! Ljus! -tapahtuman jälkeen. Huom. Kuvataidekoulun oppilaiden yksilöteokset olivat esillä vain Valoa!Ljus!-tapahtumaillan aikana.

Galleria Pictorissa on Joulubasaari 23.12.2023 saakka, josta on mahdollista ostaa taidetta ja taidekirjallisuutta vaikkapa lahjaksi. Lapsen oikeuksien päivän teemana vuonna 2023 on lapsen oikeus hyvinvointiin. Valoa! Ljus! -tapahtumassa halutaan nostaa esiin kulttuurin ja taiteen yhteys hyvinvointiin. Jokaisella lapsella on oikeus kokea, tehdä ja harrastaa taidetta. Vihdin kuvataidekoulussa on vuosittain muutamia vapaaoppilaspaikkoja, joiden turvin lapsen tai nuoren taideharrastus voi jatkua perheen heikentyneestä taloudellisesta tilanteesta huolimatta. Galleria Pictor lahjoittaa Joulubasaarin myynnistä syntyvän oman myyntiosuutensa Vihdin kuvataidekoulun vapaaoppilaspaikkojen tukemiseen ja haluaa näin olla mukana tukemassa lasten taideharrastusmahdollisuuksia.

Galleria Pictorin Joulubasaari on auki:
Avoinna to ja pe 12.00-16.00 ja la 10.00-15.00.
perjantaina 1.12. galleria on suljettu.