Talvilomakurssit 18.2.-20.2.2019

Anatomia-piirustuskurssi

Talviloman lyhytkurssilla piirretään anatomiakuvia, tutustutaan ihmisten ja eläinten mittasuhteisiin ja harjoitellaan luiden ja lihaksien piirtämistä.

Kurssi on suunnattu 9-17 -vuotiaille. Ei tarvitse osata piirtää, kurssilla harjoitellaan varjostamista, valoa, varjoa, muotoa ja pintaa, kaikkia piirtämisen perusteita. Jos haluat kehittyä piirtäjänä,  niin suosittelemme tätä kurssia.

Kurssille mahtuu 12 oppilasta, minimi osallistujamäärä 8. Opettajana kuvataideopettaja Piia Pöntinen.

Milloin: ma-ke 18.-20.2.2019 klo 12-15
Missä: Vihdin Kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela
Hinta: 60 € (sisältäen kaikki materiaalit)

Seikkailu-kuvista

Talvilomalla järjestetään kuviskurssi kaikille seikkailumielisille lapsille. Kurssilla tutustutaan joka päivä uuteen taiteen tekemisen tekniikkaan kokeilemalla, leikkimällä ja tutkimalla.

Lyhytkurssi on tarkoitettu 5-7 -vuotiaille. Kurssilla ollaan myös ulkona (säävaraus). Seikkailun oppaana toimii kuvataideopettaja Kerttu Sallinen.

Milloin: ma-ke 18.-20.2.2019 klo 10-11.45
Missä: Vihdin Kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela
Hinta: 50 € (sisältäen kaikki materiaalit)

Digitaalinen piirtäminen ja maalaaminen

Talvilomakurssilla tutustutaan piirtämiseen ja maalaamisen tietokoneella. Kuvataidekoululla on käytössä medialuokka ja tietokoneet, joissa on Krita, Photoshop Elements sekä piirtopöydät kaikille oppilaille.

Kurssi on suunnattu 12-17 -vuotiaille digitaalisesta piirtämisestä kiinnostuneille nuorille. Kurssille voi tulla vaikka ei olisi koskaan käyttänyt piirtopöytää.

Kurssille mahtuu 9 oppilasta, minimi osallistujamäärä 7. Opettajana kurssilla toimii kuvataideopettaja ja kuvataiteilija Iressa Taimisto.

Iressan teoksiin voi tutustua täältä:

http://iressataimisto.wixsite.com/iressataimisto/portfolio

Milloin: ma-ke 18.-20.2.2019 klo 10-13
Missä: Vihdin Kuvataidekoulu, Voimapolku 3, Nummela
Hinta: 70 € (sisältäen kaikki materiaalit ja tulostuksen)