Toukokuun tiedote

Kuvista on jäljellä tänä keväänä vielä kaksi viikkoa, viikot 19 ja 20,  eli opetus päättyy 21.5. Viimeisellä viikolla ryhmissä voidaan pitää nyyttäreitä, näistä sovitaan opettajan kanssa vielä tarkemmin. Kuvis tarjoaa mehut.

Kuviksen kevätlukukausi huipentuu kaverisynttäreihin lauantaina 21.5.  Tuolloin kuvislaiset voivat tuoda kaverinsa mukaan kivoihin taidetyöpajoihin ja kirsikkana kakun päällä koululla on kakkutarjoilu myös muille Kuviskoulun ystäville – eli juuri Sinulle – klo 14 -15, Tervetuloa! 🎂 Kuvis täyttää tänä vuonna 35 v.


Ennen kuviskauden lopetusta Kuvis on mukana koko perheen Satumetsä -tapahtumassa Tarmon majan ympäristössä Nummelan harjulla lauantaina 14.5.2022 klo 10-14.Tapahtumassa on mukana monia eri toimijoita ja erilaisia tehtäväpisteitä. Tapahtumaan ei ole pääsymaksua. Tervetuloa!


Ensi lukuvuoden 2022-2023 lukujärjestys voidaan julkaista maanantaina 16.5. Seuraa sähköpostiasi, saat uuden ryhmätietosi ensi viikolla!


Lopputöitä on tänä keväänä valmistunut neljä kappaletta, Onnea valmistuville: Emmi Honkaniemi, Minni Jääskeläinen, Maria Kukkonen ja  Vera Tienhaara. Lopputyönäyttely Vihdin kirkonkylän kirjastossa 14.5.-31.5.2022. Käykää katsomassa!


Kesäkursseilla on tilaa!  Lisätietoa nettisivuillamme https://vihdinkuvataidekoulu.fi/opetus/lyhytkurssit/

Ilmoittaudu https://vihdinkuvis.eepos.fi/#/forms