Yhteisteos Nummela Art Night -tapahtumaan!

Yhteisteos Nummela Art Night -tapahtumaan!

Vihdin kuvataidekoulu ottaa jälleen osaa Nummela Art Nightiin (tapahtuma 7.10.) oppilaiden luomalla yhteisteoksella. Teos toteutetaan syyslukukauden ensimmäisenä teemapäivä lauantaina 30.9. Yhteisteos kootaan lukuisista yksittäisistä oppilaiden tekemistä pienemmistä teoksista samaan tapaan kuin viime vuoden ihastusta herättänyt perhospilvikin. Tänä vuonna suunnitelmissa on toteuttaa UV-valoissa loistava satumetsä tapahtuma-alueen sisäänkäynnin läheisyyteen. 

Teos valmistetaan Kuvataidekoulun tiloissa ja kuvisopettajat asettavat teoksen esille perjantaina 6.10. Teoksen näkee ilman sisäänpääsymaksua.

Nummela Art Night tapahtumapaikka 7.10. on Nummelan Pajuniityssä sijaitseva Aura Light Certos Areena ja sen lähiympäristö. 

Teemapäivät ovat Vihdin kuvataidekoulun opetussuunnitelman mukaisia opetuspäiviä, joita järjestetään eri teemoin neljä kappaletta lukuvuonna 2023-2024. Teemapäivään osallistuminen on kuvataidekoululaisille maksutonta ja vapaaehtoista, mutta paikka teemapäivän työpajaan pitää varata. Mukaan työpajaan voi osallistua myös yksi Kuviksen ulkopuolinen kaveri, sisarus tai huoltaja, jonka osallistuminen maksaa 10 euroa.

Teemapäivän työpajat jakautuvat ikäryhmittäin: 

klo 12.00 – 13.30 Ikäryhmä 4 – 9 v, osallistuvat oppilaat jaetaan 1 – 3 pienryhmään
klo 14.00 – 16.15 Ikäryhmä 10 – 20 v, osallistuvat oppilaat jaetaan 1 – 3 pienryhmään

Yhteen pienryhmään otetaan maksimissaan 12 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Teemapäivälle on ilmoittauduttava, samalla, yhdellä, lomakkeella sekä oppilas että mahdollinen vierailija https://vihdinkuvis.eepos.fi/#/forms

Ilmoittautumiset torstaihin 28.9.2023 klo 12.00 mennessä.